Over ons

Sowecsom is ontstaan na een overleg tussen drie grotere ondernemingen in Frankrijk en België. Na een bescheiden opstart met drie leidinggevenden en vier medewerkers zijn we begonnen aan een flinke expansie. Op dit moment bestaat het dagelijks bestuur nog altijd uit dezelfde drie mensen, maar het aantal werknemers is inmiddels opgelopen naar 45 mensen die in vaste dienst werken. Daarnaast hebben we tientallen mensen over heel de wereld die op basis van een freelanceovereenkomst voor ons aan het werk gaan wanneer we behoefte hebben aan specialistische diensten.

Wat biedt Sowecsom aan?

Sowecsom is begonnen als adviseur voor startende onderneming die investeringen op de planning hadden staan. Op dit moment bedienen we niet alleen maar beginnende ondernemingen. We hebben onze dienstverlening uitgebreid door ook de bedrijven met minder dan drie werknemers aan onze doelgroep toe te voegen. Daarnaast geven we niet meer uitsluitend advies. We kunnen ook helpen bij het verkrijgen van vreemd kapitaal en hebben een uitgebreid netwerk, waarbinnen zich ook advocaten en notarissen bevinden. Deze kunnen helpen met het opstellen van overeenkomsten en het verlenen van rechtshulp wanneer dit nodig is. Op die manier kunnen we bedrijven ook echt verder helpen.

Wij hebben zoveel mogelijk diensten verzameld onder één noemer: Sowecsom. Wij willen hiermee de bedrijven die zwakker in de markt staan helpen door specialistische dienstverlening aan te bieden tegen scherpe tarieven en met vrijblijvend advies. We weten uit ervaring dat de eerste investeringen de grootste stap kunnen zijn binnen het proces en dat dit een cruciaal moment is binnen het opzetten of uitbreiden van een bedrijf.

In de toekomst zullen we onze diensten nog verder uitbreiden, waarbij we ook overeenkomsten sluiten met geldverstrekkers, zodat we de lijntjes tussen onze klanten en hun einddoelen nog korter kunnen maken. Hierbij houden we vooral de belangen van de klanten in de gaten, omdat deze bedrijven raad en daad nodig hebben om hun positie op de markt te verstevigen.

Contact opnemen

Het is mogelijk om via de website contact met ons op te nemen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het contactformulier. Let u erop dat het mailadres of uw telefoonnummer correct is. In het verleden is het te vaak gebeurd dat we de geïnteresseerden niet konden bereiken omdat de contactgegevens niet kloppend waren. U kunt ons ook direct een mail sturen of bellen, maakt u daarbij vooral gebruik van onderstaande gegevens.

Na uw interesseaanmelding nemen we contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het gesprek beoordelen we de situatie en vragen om een situatieschets rond de investeringen en de huidige situatie binnen uw bedrijf. Wij kunnen dan direct vrijblijvende adviezen geven en een inschatting maken over de diensten die we kunnen leveren. Hierbij houden we ons het recht voor om u te weigeren als klant, maar dit komt in de praktijk vrij weinig voor.

Wilt u volgende week al gebruik kunnen maken van onze diensten en ons uitgebreide netwerk van professionals, neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we een afspraak kunnen maken!

Wij richten ons op u!